Monique's pedicure aan huis.

Lekker gemakkelijk!


Ik neem voorlopig GEEN nieuwe klanten aan. 


Pedicure bij u thuis:  € 32,00

Een standaard pedicure behandeling waar uw teennagels geknipt worden, eelt verwijderd wordt, met eventuele likdoorns, kloven behandeld worden en kalknagels weer dun gefreesd worden.

Pedicure bij mij thuis: € 30,00

Ik werk voornamelijk ambulant, echter ik heb voor klanten ondertussen een kamertje ingericht om de voeten te verzorgen, mochten ze door omstandigheden me liever niet thuis ontvangen of buiten mijn werkgebied wonen. Ter info, ik woon in Geleen en er is een trap. Vraag naar de mogelijkheden.


Extra’s


Nagelreparatie: 

per nagel € 15,00

Alle 10 nagels € 70,00

Met nagelreparatie kan een nagel gerepareerd worden die afgescheurd is of aangetast door mycose (kalknagel), zodat de nagel er weer mooi, volledig en gaaf uitziet. 

 

Orthese maken: tussen € 12,50 en € 20,00

Een orthese kan gemaakt worden om de stand van de tenen te corrigeren, bijvoorbeeld als men vaak een likdoorn tussen de tenen heeft of als men op de toppen van de tenen loopt. 


Handnagels knippen en vijlen:  € 5,00

De nagels worden geknipt of gevijld afhankelijk van de sterkte en de lengte. Mocht ik kiezen om ze te knippen vijl ik wel altijd even na om te zorgen dat de nagels mooi glad zijn.


Nagels lakken met uw eigen lak:  € 5,00

Nagels lakken met een lak van mij:  € 7,00

Nagels lakken met gellak: € 15,00

Nagels lakken met gellak met patroon: € 17,00

Gelieve als u de nagels gelakt wil hebben een indicatie te geven in welke kleur zodat ik deze mee kan nemen voor u. Daarbij is het mogelijk wanneer u voor gellak kiest dat u een patroon kunt uitkiezen, vraag naar de mogelijkheden.