Monique's pedicure aan huis.

Lekker gemakkelijk!

Behandelingen Let op: Momenteel kan ik geen nieuwe klanten aannemen!


Pedicure:  € 28,00

Een standaard pedicure behandeling waar uw teennagels geknipt worden, eelt verwijderd wordt, met eventuele likdoorns, kloven behandeld worden en kalknagels weer dun gefreesd worden.


Manicure: € 25,00

Bij een manicure krijgen uw nagels eerst een nagelbadje, dan zal ik de nagels knippen en/of vijlen, de nagelriemen verzorgen, ik polijst de nagels of geef de nagels een lakje en ze worden ter afsluiting gemasseerd met een nagelolie en de hand wordt gemasseerd met een crème. 


Extra’s


Nagelreparatie: 

per nagel € 12,50

Alle 10 nagels € 50,00

Met nagelreparatie kan een nagel gerepareerd worden die afgescheurd is of aangetast door mycose (kalknagel), zodat de nagel er weer mooi, volledig en gaaf uitziet. 

 

Nagelbeugel plaatsen: € 15,00

Een nagelbeugel kan geplaatst worden om de stand van de nagel te corrigeren, bijvoorbeeld als men veel last heeft van een ingroeiende nagel.


Orthese maken: tussen € 12,50 en € 20,00

Een orthese kan gemaakt worden om de stand van de tenen te corrigeren, bijvoorbeeld als men vaak een likdoorn tussen de tenen heeft of als men op de toppen van de tenen loopt. 


Anti-drukverband aanleggen: € 10,00

Een anti-drukverband kan tijdelijk pijn onder de voet of aan de hallux valgus verlichten.


Handnagels knippen en vijlen:  € 5,00

De nagels worden geknipt of gevijld afhankelijk van de sterkte en de lengte. Mocht ik kiezen om ze te knippen vijl ik wel altijd even na om te zorgen dat de nagels mooi glad zijn.

 

Manicure:  € 15,00

Bij een manicure zal ik de nagels ook knippen en/of vijlen, de nagelriemen verzorgen, ik polijst de nagels en ze worden gemasseerd met een nagelolie en de hand wordt gemasseerd met een crème. 


Nagels lakken:  € 5,00

Nagels lakken met gellak: € 10,00

Gelieve als u de nagels gelakt wil hebben een indicatie te geven in welke kleur zodat ik deze mee kan nemen voor u. Daarbij is het mogelijk wanneer u voor gellak kiest dat u een patroon kunt uitkiezen, vraag naar de mogelijkheden.